Kirjoitettu

LIISATEN LIIKENTEESEEN!

YRITTÄJÄYSTÄVÄT! Tiedättekö tunteen, kun jättiurakka
saa pomppimaan tasajalkaa innosta…

LIISATEN
LIIKENTEESEEN!

… kunnes mieleen tulee kaikki urakkaa varten tarvittavat hankinnat konteista lavoihin, ihan kuin ei pääomalle olisi muutakin käyttöä?

No, eipä huolta! Me Fincumetilla tiedämme ja tarjoamme siksi lavat ja kontit myös kätevästi liisaamalla. Leasing-sopimus on vuokrasopimus, jossa vuokraaja saa tarvitsemansa lavat ja kontit käyttöönsä, mutta rahaa jää myös muuhun. Sopimuksen päätyttyä vuokralainen voi sitten lunastaa lavat omakseen, jos haluaa. Ja sehän onnistuu varsin edulliseen hintaan!

Liisaus kannattaa, sillä sen avulla kertainvestoinnit eivät keikauta yrityksen taloutta ja rahat saa käyttää tuottavampiin tarkoituksiin. Se helpottaa myös oman talouden ja tulevaisuuden suunnittelua.

Ai että miten se toimii käytännössä? No, esimerkiksi näin: Mattia kyllästyttää kotikonttori, joten hän hommaa itselleen upouuden toimistokontin liisaamalla sen hintaan 6,93 euroa/päivä. Tätä kestää 36 kuukautta, jonka jälkeen hänellä on mahdollisuus ostaa kontti itselleen huikeaan hintaan 120 euroa, jos kiinnostaa. Ja tottahan häntä kiinnostaa!

KIINNOSTAAKO SINUAKIN?
JOS, NIIN, SOITA JOONAKSELLE
NUMEROON 0400 222 162,
NIIN JUTELLAAN!