Kirjoitettu

Fincumetrent.fi palvelussa digitalisaatio näkyy asiakkaille edullisina hintoina

Fincumet kehittää määrätietoisesti kilpailukykyään digitalisaation avulla. Elokuussa avattu varasto-, toimisto- ja merikonttien vuokrauspalvelu fincumentrent.fi on osa Fincumetin digitaalisia palveluja, joilla on jo yli 8000 kuukausittaista käyttäjää.

Fincumetrent.fi palvelussa digitalisaatio näkyy asiakkaille edullisina hintoina

Uusi fincumetrent.fi -palvelu vastaa asiakkailta tulleeseen tarpeeseen vuokrata kontteja lyhyemmäksi aikaa, kuten erilaisten määräaikaisten projektien varastoiksi tai tasaamaan kuljetustarpeen kausivaihteluita.

Digitalisaation tavoitteena Suomen edullisimmat hinnat ja nopein asiakaspalvelu

Palvelumme laskee tarjouksen konttien määrän, tyypin ja vuokra-ajan perusteella täysin automaattisesti käsin koskematta. Tämä näkyy asiakkaalle luonnollisesti helppoutena ja nopeutena, mutta erityisesti edullisempina hintoina. Asiakas saa tarjouksen sähköpostiinsa muutamassa sekunnissa ja voi myös tilata kontin suoraan sähköpostin linkkiä klikkaamalla.

Valtakunnallisena toimijana voimme toimittaa kontit mihin tahansa Suomessa. Palvelu laskee tarjouksen myös kuljetuksesta suoraan perille osoitetietojen perusteella. Hinta lasketaan Fincumetin lähimmältä varastolta Helsingistä, Parkanosta tai Jyväskylästä.

Palvelustamme saat kontit siis vaikka lyhyemmäksikin aikaa. Lisäksi konttimme ovat aina ensiluokkaisessa kunnossa, joten ne kehtaa laittaa myös näkyvälle paikalle, eikä salpojen ja saranoiden kanssa tarvitse tapella.  20 jalkaisiin kontteihin saa myös näppärän kiskotuksen, jolla konttia voi siirrellä tavallisella vaihtolava-autolla.

Kokeile, se on helppoa

Mikäli kontille on väliaikaista tarvetta, niin kutsumme sinut mittaamaan sanamme osoitteessa fincumetrent.fi. Muutaman klikkauksen jälkeen seuraava ääni jonka kuulet, on lavasummerin piippaus automme toimittaessa kontin tontillesi.